Trapportalen, gangen, liften en de entree: als Vereniging van Eigenaren bent u er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Bij Knijn & Damsma bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen u ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme. Laat ons uw VvE ontzorgen!

Vertrouwde gezichten
Onze objectleider bepaalt wie uw vaste schoonmakers worden, zodat u kunt rekenen op vertrouwde gezichten in het gebouw. Samen met uw VvE stemmen we af hoe de schoonmaakwerkzaamheden worden ingevuld, zowel regulier als aanvullend. Bijvoorbeeld de ene keer het extra schoonmaken van tegelwanden en de andere keer het periodiek onderhoud van rvs of kozijnen. De objectleider controleert in overleg met u regelmatig of het werk goed wordt uitgevoerd. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat.

Onze meerwaarde: signaleren en repareren
Als onze medewerkers uw gemeenschappelijke ruimten schoonmaken, signaleren zij ook direct of er een lamp defect is, vandalisme is gepleegd, een raam stuk is of graffiti op de muur is gespoten. Zij koppelen dit direct door naar uw contactpersoon binnen Knijn & Damsma, zodat uw VvE direct te horen krijgt wat er speelt. Bepaalde huismeestertaken kunnen wij ook van uw VvE overnemen, zoals lampen vervangen en kleine defecten repareren. Ook voor graffiti verwijderen kunt u bij ons terecht.

Beheer van meerdere gebouwen
Sommige van onze klanten beheren veel gebouwen en komen niet wekelijks in elk pand om te controleren hoe het ervoor staat. Wij houden het gebouw structureel in de gaten en nemen zo heel wat werk en zorgen uit handen. Een prettig gevoel!

Iets voor uw VvE? Neem contact met ons op!