Referenties

Tevreden klanten en mooie ervaringen.

Bij Knijn & Damsma hechten wij veel waarde aan een professionele kwaliteit en aan de mening van onze klanten. De relatie die wij met onze klanten hebben staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Maatwerk, objectleiders die regelmatig op locatie aanwezig zijn, wekelijkse audits en maandelijkse evaluatie meetings op locatie staan bij Knijn & Damsma op nummer één.

Medisch en zorg

De medische sector vraagt om een specialistische reiniging. Denk hierbij aan ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en tandartspraktijken. Daarnaast vallen binnen deze sector bijvoorbeeld de accommodaties van woongroepen voor minder validen en verstandelijk beperkten. Door een jarenlange ervaring in deze medische branche kunnen onze medewerkers goed omgaan met bewoners of patiënten zelf. Het aanvragen van een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) voor de schoonmaak bij deze specifieke projecten is voor ons geen probleem.

Meer lezen

Onderwijs

Dagelijkse schoonmaak in de onderwijs branche is een vak apart, neem bijvoorbeeld de schoonmaak op een middelbare school of een basisschool. Hier heb je te maken met kinderen en dit vraagt om een andere benadering. Denk hierbij alleen al aan de schoonmaak van het sanitair, welke om een intensieve reiniging vraagt. Bij ons staat hygiëne hoog in het vaandel, waardoor wij ons graag elke dag weer inzetten om te zorgen dat de kinderen en leraren in een schone omgeving terecht kunnen.

Meer lezen

Kantoor

Met vaste medewerkers op kantoren zorgt Knijn & Damsma voor een consistente schoonmaak met als doel dat de kwaliteit hoog blijft. Daarnaast zorgen we dat de kwaliteit van de schoonmaak goed blijft met behulp van hoogstaande professionele schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van het zogenaamde Green Label. Op deze manier is niet alleen de schoonmaak van kwaliteit maar blijft ook het interieur in goede staat. People, planet, profit; duurzaamheid in jouw voordeel. Onze medewerkers staan zowel vóór werktijd als ná werktijd voor jullie klaar, zodat jullie in alle rust op een schone werkplek kunnen werken!

Meer lezen

Overheid

Knijn & Damsma heeft in de overheidssector een breed portfolio aan diverse klanten. Ook hier gaat het verder dan alleen de schoonmaak van overheidsinstanties; onze medewerkers nemen geheimhouding ten zeerste in acht wanneer er sprake is van vertrouwlijke informatie op locatie.

Meer lezen

Industrie

De schoonmaak in de industriële branche kent andere soorten vervuiling dan in bijvoorbeeld de reguliere kantoorschoonmaak. Ook voor deze sector kunnen wij een specifiek plan van aanpak op maat maken. Ook voor de meer vervuilde ruimtes die een specialistische aanpak behoeven, draaien wij onze hand niet om!

Meer lezen

Horeca

In de horeca wordt vaak gewerkt op tijdstippen wanneer anderen niet hoeven te werken. Knijn & Damsma stemt de schoonmaak en onderhoud dan ook helemaal af op jullie werktijden. 365 dagen per jaar werken wij door en zijn wij altijd beschikbaar; zowel voor als na sluitingstijd. Wij werken 24 uur per dag. Restaurants, golfclubs, tennisbanen, cafetaria’s, noem het maar op en wij maken er schoon. Denk daarnaast aan het uitzetten van het terras. Vloeren, sanitair en wat jullie nog meer schoongemaakt willen hebben: wij zorgen ervoor! Onze professionals nemen hierbij de regels en procedures van het HCCP (de betreffende Hygiënecode) in acht.

Meer lezen

Winkelcentra

Zwerfafval, het verwijderen van onkruid, het legen van prullenbakken, etc. Het dagelijkse aangezicht van het winkelcentrum vereist een propere uitstraling. zodat de winkeliers en het winkelpubliek iedere dag weer in een fijne winkelomgeving de boodschappen kunnen doen. Of dit nu juist heel vroeg of aan het einde van een dag is, ons team van professionals staat voor u klaar!

Meer lezen

Crematoria

Een waardig afscheid hoort in een schone omgeving. Hier dragen de medewerkers van Knijn & Damsma graag op hun manier aan bij. In korte periodes komen veel mensen bij elkaar waarin gebruik wordt gemaakt van de zalen, de horecavoorziening en andere openbare ruimtes. Al deze verschillende ruimtes behoeven een professionele schoonmaak.

Meer lezen

Vereniging van Eigenaren

Trapportalen, gangen, liften en de entree: als Vereniging van Eigenaren zijn jullie er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Bij Knijn & Damsma zijn jullie daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen wij jullie ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme. Laat ons jullie VvE ontzorgen!

Meer lezen

Hotels en vakantieparken

Knijn & Damsma heeft een jarenlange en brede variëteit in de leisure sector en gastvrijheid staat bij ons op nummer één! De schoonmaak in de hotel en bungalow sector vereist een specifieke aanpak waarin we rekening houden met gastvrijheid, de beleving van de klant, een zeer hoge kwaliteit, het behalen van de hoogst mogelijke beoordeling, een vast aanspreekpunt, op maat gemaakte controles en audits, maandelijkse evaluatie meetings en een vast aanspreekpunt. Wij zijn een uiterst flexibele partner om te kunnen anticiperen op de verschillende seizoenen waaraan de leisure sector onderhevig is.

Meer lezen