Knijn & Damsma: al meer dan 50 jaar kwaliteit

De oorsprong van Knijn & Damsma ligt bij Knijn Schoonmakers, dat in 1962 opgericht werd te Castricum. In januari 2006 vond een fusie plaats met Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Damsma, opgericht in 1997 te Alkmaar. Onder de nieuwe naam Knijn & Damsma Schoonmakers is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend schoonmaakbedrijf. Inmiddels biedt Knijn & Damsma al meer dan 50 jaar kwaliteit op het gebied van schoonmaak & onderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Door korte lijnen en persoonlijk contact met vaste contactpersonen zorgen wij voor tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Onderscheid door kwaliteit
Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door de kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. Als bedrijf werken wij alleen met ervaren en gediplomeerde schoonmakers die de Nederlandse taal goed beheersen. Bovendien besteden wij veel tijd en aandacht aan de opleiding van onze medewerkers. Wij ondersteunen onze schoonmakers van harte om vakdiploma's te halen. Daarnaast proberen wij onze bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Daarom werken wij alleen met professionele en milieuvriendelijke producten.

OSB keurmerk en VCA
Knijn & Damsma is lid van de branchevereniging OSB en heeft het OSB keurmerk. Daarnaast is Knijn & Damsma VCA gecertificeerd.

2017 Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag.pdf