Schoonmaak en onderhoud voor vastgoedbeheerders

Als makelaar, woningcorporatie of vastgoedbeheerder wilt u graag dat uw panden schoon blijven en goed onderhouden worden. Daar helpt Knijn & Damsma u graag bij. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Sterker nog: wij fungeren tegelijkertijd als opzichter die schade signaleert en rapporteert. Dat scheelt u behoorlijk in de kosten!

Wij ontzorgen u optimaal
Als u meerdere gebouwen beheert en niet wekelijks in elk pand kunt controleren hoe het ervoor staat, is het goed om te weten dat wij uw panden structureel in de gaten kunnen houden. Zo nemen we u heel wat werk en zorgen uit handen. Naast het reguliere schoonmaakwerk kunnen we de dakgoten legen en inspecteren. Signaleren onze medewerkers een probleem, dan krijgt u direct een mailtje met foto zodat u actie kunt ondernemen. Kleine reparaties kunnen we natuurlijk zelf uitvoeren. Er hoeft niet eerst een opzichter heen om de schade te inspecteren. Kortom: dankzij ons hoge serviceniveau ontzorgen wij u zo veel mogelijk en besparen wij u tijd, geld en moeite.

Schoonmaak en onderhoud op maat
Samen met onze objectleider bepaalt u welke schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden u door onze vaste medewerkers wilt laten uitvoeren. Daarbij gaat het zowel om regulier als aanvullend werk. Bijvoorbeeld de ene keer het extra schoonmaken van tegelwanden en de andere keer het periodiek onderhoud van rvs of kozijnen. Uiteraard controleren wij regelmatig of alles naar wens is.

Wilt u ook uw vastgoed goed schoon en onderhouden hebben? Neem contact met ons op!