Schoonmaak en onderhoud voor horeca

In de horeca werkt u vaak op tijdstippen wanneer anderen niet hoeven te werken. Knijn & Damsma stemt schoonmaak en onderhoud dan ook helemaal af op uw werktijden. 365 dagen per jaar werken wij door, dus we zijn altijd beschikbaar. Wanneer u ons ook wilt inschakelen, dat kan 24 uur per dag. Restaurants, golfclubs, tennisbanen, cafetaria’s… noem het maar op en wij maken er schoon. Vloeren, sanitair en wat u nog meer schoongemaakt wilt hebben: wij zorgen ervoor. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring!

Wij openen uw zaak voor u
Voor sommige van onze klanten zijn wij niet alleen degene die de deur ’s morgens open doen, maar helpen wij ook de eerste klanten van de dag. Het eigen personeel hoeft daardoor in principe geen sleutel meer te hebben van de zaak, want wij openen elke ochtend. Naast schoonmaak en onderhoud zijn wij dus eveneens een verlengstuk van uw bedrijf als u dat wilt.

U bepaalt de werkzaamheden
Met onze objectleider stemt u af welke werkzaamheden uw vaste schoonmakers uitvoeren. Voor zowel regulier als aanvullend schoonmaakwerk kunt u bij ons terecht. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat.

 Iets voor uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op!