Telescoopglasbewassing binnen en buiten

U wilt ook uw hoge ramen goed schoon hebben, dat spreekt voor zich. Soms kan dat echter lastig zijn als er geen ruimte is voor glasbewassing met onze eigen hoogwerker. Geen nood, wij helpen u in dat geval graag verder. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in telescoopglasbewassing. Met deze methode, die ontstaan is vanuit veiligheidseisen, kunnen wij tot op maar liefst 18 meter hoogte glazenwassen. Zonder dat onze glazenwassers zo hoog op de ladder hoeven te staan. Schakel ons in voor helder zicht op hoogte!

Osmosesysteem voor streeploos schone ramen
Doordat wij tot 18 meter hoogte glazenwassen kunnen via een telescoop, worden onbereikbare ramen ineens toch bereikbaar. Het water dat we hiervoor gebruiken, het zogenaamde osmosesysteem, droogt streeploos op omdat er geen kalk in zit. Uw glas is weer blinkend schoon na afloop! Ook het vuil tussen de richels wordt weggespoeld, dus u kunt rekenen op een grondige schoonmaak.

Wij zorgen voor een advies op maat en bekijken samen met u of deze methode van glasbewassing voor u het meest geschikt is of dat u toch beter voor een andere methode kunt kiezen.

Iets voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!