Reinigen en hydrofoberen: gevelbescherming

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten is Knijn & Damsma hét adres voor gevelreiniging en gevelbescherming. Iedereen die zijn pand goed wil onderhouden, kunnen wij van dienst zijn. Ook voor graffiti verwijderen kunt u bij ons terecht. Wij reinigen uw gevel helemaal van boven tot beneden en geven daar bovendien 5 jaar garantie op. U kiest dus voor een waardevolle investering!

Gevel beschermen van boven tot beneden
U wilt natuurlijk uw mooie schone gevel ook schoon houden. Om daarvoor te zorgen kunnen wij ook uw gevel beschermen van de dakgoot tot aan de begane grond. Denk hierbij aan het hydrofoberen van het metselwerk, beschermen van kozijnen en glas vuilafstotend maken met een coating. De lateien en het voegwerk slaan we uiteraard niet over. U kunt rekenen op een totaalpakket dat we in overleg met u samenstellen voor uw pand. Met als eindresultaat een prettige plek om te wonen of werken.

Voordelen van hydrofoberen:

  •        Vergroot de isolatiewaarde vele malen;
  •        Vochtintreding wordt verminderd;
  •        Minimale hernieuwde vervuiling van geveloppervlak;
  •        Geveloppervlak is makkelijker te reinigen;
  •        Vorstschade door water indringing wordt beperkt.  

Laat vrijblijvend een offerte op maat maken.

Informeer naar onze 50/50 deal!

50/50 Deal:

Het onderhouden van gevels kan hoge kosten, zoals energie, verlagen en de waarde van een pand verhogen. Dit onderhoud vraagt wel om een investering die niet altijd gelegen komt. Wij bieden hiervoor een oplossing. Bij onze 50/50 deal betaalt u 50% van de kosten meteen na uitvoering van de werkzaamheden en de andere 50% in termijnen achteraf. Afhankelijk van de kosten en het project zullen wij in overeenstemming met u als opdrachtgever een passende regeling treffen. Wij brengen voor deze regeling geen extra kosten of rente in rekening!

Iets voor u? Neem contact met ons op!