Het klimaat in Nederland is grillig. Geen jaar verloopt hetzelfde. Het voorspellen van het weer laat nogal eens te wensen over. In de zomer hebben we wel eens te maken met “typisch herfstweer” terwijl we in het voorjaar Koning Winter op bezoek krijgen.

De winters zijn de afgelopen jaren over het geheel vrij warm geweest. Ondanks de vrij hoge gemiddelde temperaturen hebben we echter wel met de nodige sneeuwval te maken gehad. Verkeersinfarcten op de snelwegen door plotselinge, heftige sneeuwbuien, verkeer wat vast kwam te zitten, onbegaanbare wegen enz…

De reguliere sneeuwruimers van de gemeenten en provincies ontruimen alleen de openbare wegen en bij hele slechte omstandigheden alleen de hoofdwegen. Bedrijven met eigen parkeerterreinen dienen zelf hun terrein sneeuwvrij maken.

Om te voorkomen dat uw terrein onbegaanbaar is voor uw werknemers en cliënten is het handig om een abonnement af te sluiten voor het sneeuw ruimen en zout strooien bij Knijn & Damsma. Wij houden dan het weer voor u in de gaten en kunnen al vanaf 05:00 uur uw terrein sneeuwvrij maken of preventief zout komen strooien.

U, uw werknemers en uw clënten kunnen makkelijk en veilig de auto parkeren en zonder problemen naar de entree lopen.

Informeer naar de mogelijkheden: www.sneeuwruimers.com of bel: 0251 31 41 42

vorige overzicht volgende