30/12/2013

Nieuwjaar

Terugblik 2013

Veel bedrijven hebben het afgelopen jaar bezuinigingsmaatregelen door moeten voeren om de crisis het hoofd te bieden. In 2013 zijn ruim 7.674 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Dit aantal is hoger dan in voorgaande jaren.

Natuurlijk heeft Knijn & Damsma dit gevoeld. Echter in plaats van inkrimpen of bezuinigen hebben wij eigenwijs voor een andere koers gekozen. Met de aanschaf van onze Magirus Deutz, de voormalig brandweerwagen, hebben wij het letterlijk en figuurlijk hogerop gezocht. Door onze dienstverlening uit te breiden waren wij afgelopen jaar in staat om onze klanten nog beter en uitgebreider van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij met ons professionele en gemotiveerde team van medewerkers positief terugblikken op 2013.

 

Vooruitblik 2014

Met een licht economisch herstel in het vooruitzicht kijken wij positief naar het nieuwe jaar.

Door uitbreiding van onze dienstverlening in de vorm van de verhuur van onze twee hoogwerkers verwachten wij nieuwe opdrachtgevers aan te kunnen trekken en onze naamsbekendheid verder te vergroten. Natuurlijk zullen wij al onze diensten op het vertrouwde hoge niveau blijven uitvoeren waardoor we ook hier een groei verwachten in 2014.

Wij wensen iedereen een opgeruimd en vooral schoon 2014!

vorige overzicht volgende