Er komt een grote schoonmaak in de glazenwasserwereld. Om een einde te maken aan de criminele praktijken waarbij ramenlappers elkaar afpersen, bedreigen en zelfs met vuurwapens bestrijden, komt het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) met  een landelijk register waarvoor alleen bonafide ondernemingen zich kunnen inschrijven.

In de glazenwasserbranche zijn woonwijken vaak onderling verdeeld, waardoor consumenten niet zelf kunnen kiezen door wie hun ramen gelapt wordt. Daardoor worden woekerprijzen berekend die soms onder bedreiging moeten worden betaald. Als eerste gemeente in ons land pakt Purmerend de criminaliteit in de glazenwasserwereld aan.

Schoonmaakbedrijf Knijn & Damsma is aangesloten bij het HBA en ondersteunt dit initiatief van harte. 

 http://www.telegraaf.nl/binnenland/21497639/__Aanpak_glazenwassers__.html http://www.telegraaf.nl/binnenland/21497639/__Aanpak_glazenwassers__.html http://www.telegraaf.nl/binnenland/21497639/__Aanpak_glazenwassers__.html http://www.telegraaf.nl/binnenland/21497639/__Aanpak_glazenwassers__.html http://www.telegraaf.nl/binnenland/21497639/__Aanpak_glazenwassers__.html 

vorige overzicht volgende