Omdat schoonmaken een vak is en wij er ons specialisme van hebben gemaakt zorgen wij ervoor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Het brede scala aan schoonmaakproducten vraagt om speciale aandacht. De werking van ieder product is weer anders en niet alle producten kunnen overal voor gebruikt worden. Het is van groot belang om altijd eerst te bekijken uit welk materiaal het schoon te maken oppervlakte gemaakt is zodat de juiste producten hierbij gezocht kunnen worden.

Tijdens onze opfriscursus op vrijdag 14 maart jl. hebben we de puntjes weer even op de i gezet. Niet alleen de schoonmaakproducten hebben we op een rijtje gezet, we hebben ook laten zien hoe ze het beste werken. Naast de werking van de verschillende producten hebben we ook aandacht geschonken aan de verschillende hulpmiddelen die nodig zijn om alles goed te reinigen. Heb je het over de hulpmiddelen zoals moppen en waterzuigers dan ontkom je ook niet aan het hoofdstuk "Ergonomie". Een goede houding tijdens het werken is erg belangrijk. Uit gewoonte vergeet men vaak om op de houding te letten. Het resultaat is dan aan het einde van de dag soms al voelbaar. Een goede houding kan veel problemen voorkomen.

Een leerzame dag die ook goed is voor de teambuilding!

Op Youtube is een compilatie filmpje te zien van de afgelopen cursus: http://youtu.be/eNaKGv_8eoc

     

 

 

 

vorige overzicht volgende